Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul cinema.ucm.md are ca scop promovarea și susținerea cinematografiei din Republica Moldova prin oferirea accesului gratuit și contra plată cât și prin primirea donațiilor.
cinema.ucm.md este  proprietate a Organizației Uniunea Cineaștilor din Repubilca Moldova, persoană juridică ce activează în R. Moldova. Utilizarea site-ului cinema.ucm.md , este reglementată prin Termeni și Condiții de Utilizare prezentate în continuare. Accesarea site-ul cinema.ucm.md, confirmă acceptarea implicită și necondiționată a termenilor respectivi.


DEFINITII SI TERMENI

Vanzător – cinema.ucm.md.

Cumpărător – poate fi orice persoană fizică sau juridicăcare are vârsta peste 16 ani, și efectuează o Comandă sau o donație.

Utilizator – orice persoană fizică sau juridica care utilizează prezentul site.

Donație – Orice formă de plată fără intenția donatorului de a primi ceva în schimb.

Favorite – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului să își creeze Liste cu Bunuri și Servicii pe care dorește să le urmărească în vederea unei eventuale achiziții.

Conținut – reprezintă:

– toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contact, specificate sau nu de către acesta;
– date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun de către cinema.ucm.md, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Document – prezentele Termene și Condiții.


PROPRIETATE INTELECTUALĂ 

2.1. Toate materialele publicate pe site, filem video, transmisiunile live, inclusiv logo, imagini statice, imagini dinamice, text și conținut multimedia, elemente de grafică web sunt protejate de drepturi de autor, fiind proprietatea exclusivă a Organizației Uniunea Cineaștilor din Repubilca Moldova și a partenerilor acestuia.

2.2. Nu este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părti, modificarea, utilizarea oricărui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de Organizației Uniunea Cineaștilor din Repubilca Moldova.


POLITICA DE VÂNZARE ȘI A DONAȚIILOR ONLINE

3.1. Serviciul de procurare online a filmelor sau a accesului îi este permis oricărui Cumpărător, care a împlinit vârsta de 16 ani. 

3.2. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin datele menționate la secțiunea “Contacte” de pe Site

3.3. Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (MDL) sau în altă valută  în cazul cînd utilizatorii sunt cu localizarea în afara Moldovei.

3.4. În cazul plăților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitenă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de MDL. Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poartă numai Cumpărătorul.

3.5. Produsele electronice sunt puse la dispoziția ta întocmai după cum sunt prezentate. 

3.5. La cererea patenerilor anumite produse electronice (ex filme) pot să fie ascunse sau înlăturate fără a avea acces ulterior asupra acestora. În acest caz cumpărătorul va avea acces de cel puțin 14 zile din momentul achitării asupra filmului sau vor fi rambursați banii primiți al discreția vinzătorului.
 

COMANDA

4.1. Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site a bunurilor electronice individuale sau pentru o animită perioadă de timp în cazul abonamentelor.

4.2. Se interzicea folosire carduilro sau a metodelor de plată care nu aparțin cumpărătorilor în acest caz cumpărătorul riscă cu bloarea site-ului.

4.3. Cumpărătorul poate cere anularea comenzii și rambursarea banilor timp de 14 zile în cazul în care cumpărătorul nu a avut acces la conținului oferit sau conținutul nu a fost vizualizat.

4..4 Vinzatorul poate anula tranzacția sau poate fi stopată în cazul în care datele furnizate de către Cumpărător, pe Site sunt incomplete sau incorecte;
 

OPȚIUNI DE PLATĂ

5.1. Plata pentru produsele comandate pe site-ului nostru online poate fi efectuată prin următoarele modalități: 
- Cu cardul bancar online. Plata pentru produsele comandate se efectuează prin sistemul de plată PayNet în momentul plasării comenzii pe site.
- Alte modalități care vor fi integrate

 
 
5.2. Prețurile produselor sunt exprimate în Lei moldovenești și includ toate taxele fiscale.


LIVRAREA PRODUSELOR ELECTRONICE

6.1. Cumprătorul va primi imediat acces asupra bunului electronic ex, film, totuți în anumite circumstanțe durata de activare sau oferire a acesului după achitare poate dura până la 24 ore.
 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

7.1. În calitate de proprietar al Site-ului cinema.ucm.md, Organizației Uniunea Cineaștilor din Repubilca Moldova își ia angajamentul să păstreze caracterul confidențial al informațiilor furnizate de către Cumpărători.


FOLOSIRE COOKIES

8.1. Prezentul site poate utiliza Cookies
 

LITIGII ȘI DISPOZITII FINALE

9.1. Condițiile de utilizare a prezentului Document, precum și orice litigii care ar putea apărea din acord sau prin utilizarea site-ului web macinema.ucm.md, se vor rezolva pe cale amiabilă sau prin legislația Republicii Moldova precum și cea Internațională.

9.2. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești din R. Moldova.

9.3. Continuarea utilizării acestui site presupune acceptarea implicită și necondiționată a termenilor respectivi.
 

Contacte Uniunea Cineaștilor din Repubilca Moldova

Adresa: str. Pușkin, 24, oficiu 40, Chișinău, MD-2012
Email: filmedinmoldova@gmail.com
Tel. Mob.: (+373) 69-21-95-09
Tel. Fix.: (022) 545-212


OWH TV STUDIO

MD-2012, Chishinau, Str. 31 August 1989, 93
Tel: 373-22-232771, Fax: 373-22-225409
e-mail: owh@owh.md, owh_tvstudio@yahoo.com
www.owh.md